Edukacija za dionike u turizmu

Poštovani,

 

u cilju što kvalitetnije pripreme predstojeće turističke sezone - TZ Grada Buzeta, TZ Općine Kanfanar, TZ Općine Motovun, TZ Općine Oprtalj, TZ Općine Svetvinčenat, TZ središnje Istre, TZ Općine Vižinada i TZ Općine Žminj organiziraju zajedničku edukaciju za iznajmljivače i ostale dionike u turizmu kao što su OPG-ovi, male turističke agencije, vodiči, agencije za pustolovni turizam, ugostitelji..

 

Edukacija će biti održana u srijedu 13. veljače 2019., s početkom u 17:00 sati u Mediteranskom plesnom centru (nekadašnji društveni dom) u Svetvinčentu.

 

S ciljem stvaranja atraktivne ponude biti će prezentacija modela suradnje dionika na području kontinentalne Istre.

 

U sklopu edukacije bit će obrađene teme koje mogu doprinijeti boljem poslovanju dionika u turizmu:

17:00  Marinela Dropulić Ružić, RECC

TRENDOVI U TURIZMU – Pratim li ih?

  • Marketinški  (ne) kanali
  • Utjecaj mobilnih aplikacija
  • Ekonomija doživljaja & Prodavanje snova
  • Pet frendly

18:00   Nedo Pinezić, QUANARIUS d.o.o.

Prezentacija modela moguće suradnje među dionicima u destinaciji. Različitim segmentima ponude postiže se kreiranje novih i atraktivnih proizvoda. U cijeloj ideji bitni su mikro poduzetnici od obiteljskog smještaja, malih hotela, OPG-ova, turističkih agencija, dionici pustolovnog turizma, vodiči (bike, planinski, arheološko-povijesni), te ostali dionici u turizmu.

 

 

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a dodatne informacije dostupne su putem web stranice www.motovun.hr. Prijave za edukacije zaprimaju se e-mailom na: direktor@tz-motovun.hr , a  moguće su do 12. veljače 2019. godine.

 

Dobrodošli!

Other news