Oldtimer show

In Memoriam Ivan Đani Šverko

 

U subotu 11.11.2016. održati će se 3.po redu In memoriam Ivan Đani Šverko. Pokojni Šverko bio je poznati i priznati automobilist koji je rođen 2.11.1941. u Buzetu. Program započinje okupljanjem u Đanijevom rodnom Buzetu od 9 sati prijavom sudionika uz razgledavanje spomen sobe Đanija Šverka. Pozvani su svi zaljubljenici u oldtimer fićo scenu kao i abarth primjerke tih automobila. Nakon okupljanja svi učesnici će položiti vijence i svijeće na grobu pokojnog Šverka nakon čega slijedi defile vožnja prema Motovunu. Đani Šverko se oženio u Motovunu 1971.godine.

U 13 sati organiziran je zajednički obilazak kao i posjet uređenoj prostoriji poznatog Motovunskog automobilista Maria Andrettia. Nakon razgleda planirano je druženje na ručku u Hotelu Kaštel.

Primjerci raznih fićeta, pa tako i abartha biti će cijelo vrijeme parkirani na Trgu Andree Antica od 12.20 do 16.30, a posjet i razgledavanje je besplatno.

Other news

  • PROGETTO – L'IMPRESSIONE DI MONTONA

    Il Comune di Montona e i suoi partner sono fieri di presentare il progetto L'Impressione di Montona!, il quale rappresenta il progetto di partecipazione della comunità locale e dei visitatori di Montona; della Perla d'Istria, nel quale si intrecciano la raffinatezza dell'attrattiva visiva, la moltiplicazione delle offerte di contenuti e la conservazione ed il miglioramento dell'infrastruttura ricettiva di Montona.
  • Concerto di Natale

    16.12.2017 - 19.00
  • FOURte - la mostra

    Sabato, 2.12. alle ore 19