KONCERT KLAPE MOTOVUN // subota 17.08.2024.

U subotu 17. kolovoza 2024. s početkom u 20.30 sati će se na glavnom motovunskom trgu održati tradicionalni rođendanski koncert Klape Motovun,  a uz njih će nastupiti gošće Vokalna skupina "VitaNeo" iz Ravne Gore.

Cjelovečernjim koncertom na prekrasnom Anticovom trgu, Klapa Motovun će sa svojom vjernom publikom proslaviti svoj 21. rođendan, stoga ne propustite priliku uživati u prekrasnoj ljetnoj klapskoj večeri na samom vrhu pitoresknog Motovuna.

Organizatori koncerta su Klapa Motovun i Turistička zajednica općine Motovun, a ulaz na koncert je slobodan.

Dobro došli!

Other news

  • Besplatna interpretacijska šetnja “Doživi Motovun” 10.08.2024.

    Turistička zajednica Općine Motovun poziva vas u subotu 10.08.2024. u 19.30 sati na besplatnu interpretacijsku šetnju starogradskom jezgrom Motovuna pod nazivom “Doživi Motovun”
  • Dan Općine Motovun 2024 | program

    Općina Motovun slavi svoj dan povodom dana svog zaštitnika Sv. Stjepana Prvomučenika, a u suradnji s TZ Motovun za vas je pripremila bogat i sadržajan program u sklopu kojega će svatko pronaći nešto za sebe!
  • Ljetno kino u Motovunu 26.7. i 27.7.

    Motovun vas i ove godine poziva na uživanje u gledanju filmova na otvorenom, ispod zvjezdanog neba. U petak 26. i subotu 27. srpnja će se s početkom u 21 sat u prekrasnom ambijentu vrta motovunskih zidina, na samom vrhu pitoresknog Motovuna, održati dvije besplatne projekcije sjajnih filmskih ostvarenja!